FACTURILE AFERENTE LUNII IUNIE SUNT IN CONT CLIENT.

AQUA DUMBRAVITA

1. START UP 03.07.2018 va anuntam inceperea lucrarilor de montaj a tancului de 100 mc / grup de pompare si ridicare a presiunii din zona Kaufland. Pentru siguranta dumneavoastra rog respectati indicatoarele ce vor fi montate pe zona de risc, si incercati evitarea pietonala pentru a evita orice pericol

AMPLASARE GRUPURI DE RIDICARE A PRESIUNII SI STOCAREA APEI POTABILE – KAUFLAND SI ZONA LAC

Aqua Dumbravita initiaza proiectul pentru ridicarea presiunii si stocare apei potabile, la nivelul comunei Dumbravita prin montarea a 2 tancuri stocare si grup pompare pentru ridicarea presiunii in zona KAUFLAND si LAC. Rugam gasiti atasat schita proiectului si amplasamentele Kaufland si Lac.

Primul tanc cu capacitate de 100 m³ a sosit si lucrarile pregatitoare pentru pozitionarea acestuia a inceput.

2. AQUA DUMBRAVITA va propune rationalizarea consumului de apa, in special in scopul irigarii si intretinerii gazoane, gradini. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

DUMBRAVITA INVESTITII

1. DUMBRAVITA INVESTITII va anunta finalizarea lucrarilor de montaj pentru chesonul de preluare si retea pluvia, la intersectia strazilor Ferventia-Platinei cu Superba.

2. DUMBRAVITA INVESTITII va solicita eliberarea spatiilor publice din fata imobilelor dvs., pentru facilitarea si accesul utilajelor de maturat si curatire. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

TABEL CU STRAZI PROPUSE PENTRU MATURAT

3. Incepand cu 10.05.2018 Dumbravita Investitii incepe combaterea AMBROZIEI cu pesticidul PREMIAT FDS08-aerosoli, la nivelul comunei Dumbravita!

Rugam gasiti atasat documentatia de conformitate pentru produsul PREMIAT FDS 08 – ce va fi pulverizat sub forma de aerosoli.

BINE AI VENIT!

Scurt Istoric

CITESTE MAI MULT

Tine-ma minte

Ai uitat parola?             Creare Cont

null
null

RETELE APA

Vizualizeaza toata harta

null

RETELE CANAL

Vizualizeaza toata harta

null

DUMBRAVITA

Vizualizeaza toata harta

SERVICII

NOUTATI

Atenție! Presiune scăzută!

Ca urmare a lucrărilor edilitare magistrale de apă din zona Barcelona, astăzi 26.03, presiunea apei va fi redusă, iar acest lucru va afecta consumul dumneavoastră de apă. Ne cerem scuze pentrut inconveniențe!

Citeste mai mult

Program sarbatori!

  ANUNT S.C. AQUA DUMBRAVITA S.R.L SI S.C. DUMBRAVITA INVESTITII S.R.L          In data de 21.12.2023 – programul este urmatorul: 08:00 – 14:30 In perioada 22.12.2023 – 02.01.2024 activitatea societatilor este suspendata. Incepand cu data de 03.01.2024 – societatile isi reiau activitatea avand PROGRAM NORMAL DE FUNCTIONARE, respectiv: L-J – 8:00 – 16:30…

Citeste mai mult

Anunț! Presiune scăzută a apei!

Astăzi, 08.12.2023, începând cu ora 12, presiunea apei va fi scăzută din cauza lucrărilor de conectare a rețelelor zonale, pe str. Haga și str. București. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.

Citeste mai mult